Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


 
Poll Results
 
 Wat vind jij van deze review?
 Slecht 0 0%
 Matig 0 0%
 Goed 0 0%
 Uitstekend 0 0%
Total votes: 0   Please or sign up to vote.


Reply
  Author   Comment  
Admin

Moderator
Registered:
Posts: 93
Reply with quote  #1 

De Bollé X1000 is een veiligheidsbril in de vorm van een goggle.  In plaats van een traditionele bril, lijkt het meer op een skibril. De X1000 voldoet aan het veiligheidskeurmerk en kan dus prima ingezet worden voor een potje airsoft. Commando’s van de landmacht schijnen hier zelfs mee rond te lopen, dus als die hem al kunnen gebruiken, kunnen wij dat zeker!

Dortlandworkinggear stuurde mij een demo exemplaar zodat ik de Bollé X1000 kon proberen. Normaal gesproken speel ik altijd met een normale veiligheidsbril dus ik was heel erg benieuwd.

De Bollé X1000

Toen ik nog in België speelde besloeg mijn veiligheidsbril eigenlijk iedere missie. Na de beginsprint die ik altijd trek was ik even een paar minuten out of action. Anti fog oplossingen heb ik geprobeerd maar dat werkte nooit. Sinds ik in Nederland speel gebruik ik het tandpasta truckje. Dit heeft me tot nu toe nog niet in de steek gelaten. Maar een veiligheidsbril is niet altijd even veilig om te gebruiken voor airsoft. Niet alle modellen sluiten even goed af. Een goggle doet dat wel. Je hoeft dan dus niet bang te zijn dat er een BB in je oog komt.

De Bollé X1000 is uitstekend bevallen. Hij is netjes afgewerkt en voelt erg solide. De bril is in 3 kleuren verkrijgbaar (groen, zwart, RX versie en zandkleurig) en is nog uit te breiden met extra lenzen. Als je een bril draagt is dit ook te combineren met deze bril. Afhankelijk van de breedte van je montuur natuurlijk! Deze goggle past ook onder de meeste helmen.

De Bollé X1000 kost 68 euro bij Dortlandworkinggear.

De voordelen

  • Veilig
  • Beslaat niet
  • Goede afsluiting
  • Ziet er erg professioneel uit
  • Mooi (klein) ontwerp

De nadelen

  • Warmer dan gewone bril
  • Kan bij sommige helmen of brillen wat in de weg zitten
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.