Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
airsoftantwerp

Junior Member
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #1 

Een teambuilding, vrijgezellen of gewoon een gezellig uitje met jouw vrienden. Ben jij verantwoordelijk voor het zoeken van een activiteit? Bij Airsoft Antwerp gelegen in hartje Antwerpen op de hoek van Rijnpoortvest en de ingang van de Waaslandtunnel kan je terecht voor een onvergetelijke ervaring.

Het speelterrein van maar liefst 3.000m² bevindt zich op het 4de en 5de verdiep waar vroeger kantoren waren gevestigd. De leegstaande verdiepen werden opnieuw in hun oorspronkelijke staat aangekleed. Zo lijkt het dat je tijdens het spel jezelf en je team zich in een levensechte omgeving bevinden.

Voorafgaand krijgt iedereen een briefing over de werking van de replica’s. Na de briefing kan men 3 uur zich uitleven op ons terrein. Om de activiteit af te sluiten, kan men nadien napraten in onze bar.

Ieder type speler vanaf 18 jaar is welkom met of zonder ervaring. Zo worden er maandelijks verschillende “skirms” gepland voor de meer ervaren spelers. Op andere momenten is het voor iedereen toegankelijk.

Airsoft Antwerp is geopend vanaf 2 december 2016 tot en met augustus 2017.
Reserveren is verplicht. Voor meer info en beschikbaarheden kan je terecht op http://www.airsoftantwerp.com.

Onze facebook pagina kan je terugvinden op https://www.facebook.com/airsoftantwerpen/

0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.